NARRATIIVI OTSIMISEST JA LEIDMISEST JA SIIS EESTISKI VARGSI MAHASALGAMISEST

Linnuke, ergavroheline,  
kargleb rahutult edasi-tagasi, 
taob end nokaga meelehärmis.
Väike süda taob roiete puuris. 
Mis sul puudub, linnuke? küsib Maailma Tuul.
Lennata, lennata tahan, 
aga mu tiivad ei kanna, 
kurvastab linnukene.  
Ära muretse, kohiseb Maailma Tuul. 
Tuleb aeg. ...
(Doris Kareva "Linnukese mure") 


ARMAS INIMENE! 
Päev, mil Sa siia ilma sündisid, rõõmustas Sinu saabumise üle ja inimesed õnnitlesid Su vanemaid ning lähedasi ja pühkisid liigutuspisaraid oma laugeilt. Siis Sa kasvasid, arenesid füüsiliselt ja kosusid intellektuaalselt, õppisid akadeemilist teadust ja igapäevast  maapealset toimimist ning said suureks ja astusid oma ellu, tuues ande ja töökusega maailmale nii mõndagi, millest saab edaspidi möödanikujälg Sinu astumistest siin planeedil. 
Samamoodi on lood paljude teistega üle ilmamaa, oli enne ja kes teab, ehk jätkub ka edaspidi, arvesse võttes maailmaloo sündmusi ja uue ilma vajadusi, mis võib veel nii mõneski loomispunktis elu täiesti teistsuguseks kujundada. 


Kui ma aastal 2010 siinse maa rahvale Maa Vaimse Hierarhia Inglite kaudu juhitult uutmoodi inglikooli looma asusin, oli mu süda rõõmust ärev ja pea pakatas kujutlustest, mida kõike me inglimerega koos saame suure Looja Plaani jaoks ära teha ja kui tore on olla uus looja  ja hingelt rikas ning võtsin isegi seda ette kujutada, kuidas see kõik kord levib, et Maarja tuli oma lastele andega appi ja annetab suurima rikkuse, mis Taeval üldse pakkuda saab olla- Kosmilise Tarkuse, mille read on Akaši kroonikaraamatust lähtudes  just Eesti riigi maavälisesse elukäiguraamatusse planeedi eesminejate lipulaevana välja toonud ja et see metafoorne nimetus - Maarjamaa - saab selgituse, mis annab tõendid elust enesest, ehkki keegi, KES ON, otseselt seda Maal JUSTKUI EI JUHI  ja millestki JUSTKUI konkreetsest ei teavita. 


Aeg läks ja aastad tulid, aga mida ei tulnud, see oli selle maa rahva usaldus ja poolehoid Ema Maarja annetuse suhtes ning kodumaa rahvalt ei paistnud vastu muu, kui lausleige ja ajuti isegi kohatult vaenulik suhtumine minusse ja minu  kaudu tehtud Looja annetusse. Kõik see, milleks ma palju aastaid enne reaalse katsekooli loomist pidin erakluses valmistuma, mis pidi läbima pika vaimse labürinditee, tooma teadlikult pakutud ohvreid ja paratamatuna tunnetatud katsumusi, sai aastate pikku erinevaid nimekujusid ja  päädis lõpuks üldnimeks Globaalprojekt "Ilmapuu INEST 1. Terra Mariana", on siiani boikotirõngas ja Maal teadlikult vastu võtmata. 



See suurprojekt oli aastal 2018 samuti kingitus Eesti Vabariigile 100. aastapäevaks ja projekti käigus loodud tervispõhisust ning kodanikualgatust esindav tervisekodulik teraapiamaja täispaketis läbi katsetatult kinkide üleandmise keskkonda välja kuulutatud. 
1. https://www.ev100.ee/et/eesti-voimalus-uueks-suureks-imeks?fbclid=IwAR3DJkKpBqC91BFwWlkm0hl0Qj50wvP9kNOZkLkfkADtYkBqKT-1W0yv-2M
2. https://docplayer.ee/143578402-Marya-angletorium-tervisekodu.html
Seda nagu iga teist idufirmat ja katseklaasis aretatut toideti ja aretati mitmes loomiskihis ning  tegijate suure pühendumuse ja andega, kuid me saime seda ülesehitust vaid ise nautida ja selle üle siiralt rõõmustada, sest meie jõud selle ülalpidamisest enam üle ei käinud ja igal tasandil meie suhtes vaikimine pidigi lõppema sellega, et me pidime lõpetama, võtma majalt Valguse teenimise sümboli, Ema Maarja ülestõusupildiga lipu ning maja müüdi lihtsalt ilma meid vähemalgi määral peamise omaniku ja ostja poolt arvesse võtmata ära, olgugi et me olime aastaid lausa riiklikul tasandil igati teavitada püüdnud, et meie käes on maailma uutmise narratiivi niidiots, palun võtke kuulda, hoidugem Jeesuse loo kurbloolisuse kordusest tänapäeva Eestis, Emamaal  ning  räägime üheskoos teema ja loomisloo lahti, kuna peamine sõnum, koolikarkass ja materjalid valmisid Taeva nõukogus, olid juhitud siinse kanali kaudu ja kõrgteadvuse kaalukausilt, mida ei saa maise peaga mõista, kui süda Ingliema haridusele avatud ei ole (kattub südames elamise võime ehk südametšakra avatusega inimkeha energeetikas). 
Selleks, mis Maarjalt siia kohale sai toodud, tuleb inimesel peale info saada ka kogemus, mismoodi meie inglikooli uusteed rajati ja kuidas ressursse paigutati, et see, mis tänaseks valmis, oleks täpselt õigel ajal olemas ja et sellest saaksid riigi edumeelsed kodanikud,  puhtad teadusinimesed ja targalt elu vaatlevad haritud pead just seda välja lugeda, mida see lugu praegu taotleb-

NB! 🔺🔻SUUR MAA IME, MIDA ON SAJANDEID OODATUD JA PIIBLILOO AINETEL VASTU VÕETUD KUI JEESUSE NAASMISENA KUULUTATU, ONGI JUBA AASTAID TAGASI TULEMIST ALUSTANUD, AGA MITTE NII NAGU INIMESED SEDA ISE ETTE KUJUTASID, VAID EMA MAARJA ANNETUSENA RAHVA HINGEDE HARIDUSEKS,  MAA ANDEPÕHISE MUDELI REORGANISEERIMISEKS NING ÜHISTEADVUSE KASVU UUEKS LAINEKS, NÄIDATES INIMKEHADE "ISEDE" MUUTMISE ABIL VÕIMALIKUKS SAAVAT AVATARIDE SAABUMISE ELU IMET JA INIMESE TEGELIKKU, MAAVÄLIST HINGEKESKSET PÄRITOLU. 
SEE  NING KOGU MEIE MÜSTEERIUMKOOLI LAHTIRULLUMISE TEEKONNA NÄIDE PEAKS INIMHINGE JAOKS OLEMA SUUREM PÄÄSTEAKTSIOON KUI MISTAHES KULLAKOORMAD JA IMET TÕOTAVA EDUKA KARJÄÄRI LÕIMELÕNGAD KOKKU, AGA KUI POOLTEADVUSES INIMPEA EI OSKA SEDA ISEGI OODATA, LÄHEB SELLEGAGI NII NAGU ON AJALOOS KORDI JUHTUNUD, KUID -  SEL KORRAL MITTE UUE KATSE VÕIMALUSEGA, VAID LÕPLIKU MAA HÄVINGUGA, KUI SIINSEL MAALAPIL EI OLE VÕIMALIK PALJUSID INIMRASSE, LOOMA-, TAIME-   JA PUTUKALIIKE SÕBRALIKULT KOOS ELAMA KASVATADA JA SIIAGI VALGUSE SISSETULEKU PIIRAMATU LIMIIT TAGADA. SEE VIIMANE TÄHENDAB SIIS TEISITI ÖELDES LOOJA USALDAMIST JA INIMESE AVATARIKS KASVAMIST TEGELIKU VAIMSUSE MÕÕTMES. 
Jah, ma tean, et seda on alguses raske uskuda ja usaldada, oli mul endalgi aastaid tagasi, kui kõik see algas ja mul puudus igasugune sellealane ettevalmistus, aga kui see aina kestma jäi ja tõi ikka ja jälle muutusi ja suundi, mida ma uneski poleks osanud näha, oli see nii loogiline, nii ratsionaalne ja ainuõige käik, et võta või jäta, seda ei saanud eirata ja lihtsalt ajavoolus luhta lasta minna. 
Nüüd siis oleme kogu maailmaga kriisis ja isegi valitsusjuhid võtavad tõdeda, et meil puudub teave, mis saab edasi ja et kas me saame enam üldse vanamoodi jätkata. Seega on maailm selle piirini jõudnud, kus egod enam ei saa väita, et INIMENE ISE ON ELU LOOJA ja ME TEAME ISE, MIS ON MEILE PARIM või et meie teeme nii, sest meie jumala soov on vaid meid ellu jätta. Nüüd oleks juskui loogiline tulla ja olla meie kõnede kuulaja, 
  • kuidas Looja Maarjamaa elus nii mõndagi juba ära on teinud, 
  • et Ema Maarja tõi ilmale järjekordse lapse, mille nimeks on MAAD JA TAEVAST TUTVUSTAV ELUKÄIGUHARIDUS, 
  • mis käib tingimata koos hingeravi erisuuna, isekust vähendava egoraviga ja  mis õpetab oma mõttemustreid jälgima ning  oma hinges rahu hoides tasakaalu säilitama, aga mitte üks-üheses koolitöös, vaid hulkadena ja kiirkursusena, sest nüüd on juba nii, et  aega napib ja FOOTONVALGUS võib varsti endast märku hakata andma. 
LISA 

 KÜSIMUS. Mida Sina, armas lugeja, teeksid, teades, et me libiseme iga päevaga aina enam sisuliselt maa ja taeva vahele  olematusesse rippuma, aga ühine ja individuaalne inimego, mis allavajumise  kohe saaks lõpetada,  ei luba arvata, et maailm võiks nii lõppeda? Samas tuleb endas kindlaks teadmiseks hoida, et aja jooksul on Looja mõistust simuleerivas ülikeerukas  inimpeas kõik nii segi ja nihkesse keeratud, et tee või üleilma kisa ja tiritamme, et sinna lihtne tõde, et Jumala plaanis liigub  KÕIK MIS ON inimpea kujutluspilti mööda vaid siis, kui Jumal ka sinna oma armastusmõttega ära mahuks.  
Jääge terveks! Oli au teile  fööniksi sulekuube ilmutada! 

Armastusega maailmaloo poole üles vaadates, Ingliterapeudist Ema Maarja kehastunu Marya

ELU TÕI NÄITE.  Täna küsis üks lapselaps minult Neitsi Maarja pilti silmates, miks see pilt mul laual seisab. Ma ütlesin, et ta oli Jeesuse ema. Selle peale hüüatas laps, et kas see  olid sina ja kas sellepärast vahetasidki oma nime Marijaks. Mida vastata? Lapsele sai öeldud, et päris nii öelda ei saa, et olen seesama, aga nime ei vahetata, nimeks kasvatakse HINGE ABIL JA VAIMSEL TEEL EDASI LIIKUDES...

Kommentaarid

  1. Armas Ingliterapeut Marya! Tänan siingi selle blogipostituse loomise eest! Kui ma eile seda lugema asusin ning avasin ka veebipuu kasvatamise päeviku, siis sain kokkusattumuse osaliseks. Nägin, et veebipuu kasvatamist alustasite 26.04.2010 ning eile oli sama kuupäev, aga 10 aastat hiljem. Seega võib öelda, et täna 27.04. on siis justkui sümboolselt 1. loomise päev. Selliseid nö juhuseid ja kokkusattumusi on olnud palju nende üle 7 aasta jooksul, mil oleme olnud teie juures ingliteraapilises egoravis ning inglite jälg-jäljes liikumise treeningus. Ilmapuu kasvatuse päevikus on seda esimese loomise päeva sõnumis kirjeldatud kui sünkroonsust, paljude asjade kokkulangemist. See näitab ja annab kogemuse, kuidas kõrgteadvuse alalt juhtimine toimub. Meiegi oleme pidanud sellise ajalaines liikumisega harjuma ning nende aastate jooksul on olnud ka palju toredaid üllatusi, mis kinnitavad, et liigume edasi suurema plaani järgi. See annab suurema usalduse Elu vastu. Esitate lugejale küsimuse, et mida ta teeks, kui oleks teada inimkonna ebakindel ja pigem allapoolevajuv saatus, aga inimego seda ei usu, et maailm saaks nii ka lõppeda. Oleme kogenud, et teadmine tuleb ainult seeläbi, kui püütakse inglitele samm-sammuliselt järgnedes iseenda teadvust kasvatada ning samal ajal abistades teisigi sellel teekonnal. Teie ainukeseks eesmärgiks on olnud teadvushariduse projekt päev-päevalt järjest rohkem nähtavale tuua, ka läbi meile teostatud avatartreeningu. Ainult seeläbi ongi võimalik ühel hetkel aidata inimkonnal teadvustada, millises arenguetapis ollakse ning mis kogu planeeti on ees ootamas. Seejärel selleks siis ka paremini ette valmistuda. Olete kirjutanud ka, et inimeste teadvus on palju langenud ning seetõttu meie pea ei mõista seda, mida praegusel hetkel ellujäämiseks on vaja teha. Saan enda kogemusest öelda, et isegi treeningul olles ning tasapisi teadlikumaks saades võib kogeda seda, kui piiratud meie pea ikkagi on selle jaoks, et tegelikku Looja sõnumit ja armastust vastu võtta. Seetõttu ongi ka see kooliprojekt järjepidevalt, aga väga visalt edasi liikunud, aga siiski jagades tilk-tilga haaval inimestele olulist teavet ning harjutades neid ka selle mõttega, et inimene on vaimne olend ning kõrgteadvus on võimeline inimest tema elukäigus parima võimaliku kehastumiseni juhtima. Seeläbi ka siis ühisteadvust tõstes. See inimkonna jaoks justkui näidiseks olemise tee ei ole olnud teie jaoks kerge, kuid ma loodan ja usun, et üsna pea on käes see hetk, kus suurem tee meie jaoks avaneb. Armastusega, MA GISK AL õppur, noorsootöö- ja pereprojektide koordinaator Juno alias Merlyn Mandre <3

    VastaKustuta
  2. Armas Ingliterapeut Marya!

    Aitäh! Tänud, armas Juno!
    See sissekanne avab paljud lingid armsa Ingliterapeut Marya koostöö selgitamiseks taevaste kaaslastega, tutvustades tema kasvamist planetaarse teadvuse tõstmise kooli liidriks, aga ka kooli arengulugu näidates. “Veebipuu kasvatuse” päeviku kaudu saab ilmnevaks kõrgteadvusliku loomise sügav ja hingestatud märkidele järgnemise muster. Neid materjale mööda liikudes ja Marya Angletorium tervisekodu näidise kui projektipoolse EV100 kingituse materjalidega tutvudes ilmneb selle loo sügavus ja mitmekihilisus, mida meie armsa Ingliterapeut Marya kaaskonnana oleme ka inimestele vahendanud juba aastaid vastavalt enda teadmiste ja arusaamise kasvule. Algul on olnud meie ülesandeks näiteks kõrgteadvuslikult laetud nö arhailises inglikeeles kanalduste lihtsustamine lugeja jaoks. Esialgu oli nii, aga aja jooksul on kanaldamises endas ka toimunud muutus inimkeelsema sõnakasutuse poole, aga kõrgteadvuslik energia on küll ikka kõigis kanaldustes sees, mistõttu on vaja aega võtta lugemiseks ja rahulikult läbimiseks, isegi kui kõigest kohe aru ei saada. Siinkohal armsa Ingliterapeut Marya nägemusi lugedes meenub ka minule antud kõrgteadvuslik kogemus, mis toimus peale meie osalemist Paide Arvamusfestivalil augustis 2014 - ajal, kui olime just loonud Teadvushariduse ja Marija&Angels elukäiguravi testijate ühenduse MTÜ “KULLARATAS”, millest sai alguse meie ettevõtluse arendamise ja väljaõppe suund ja mille esindusettevõtteks saigi tervisekodu. Peale tookordset nädalavahetust Paides, kus meie grupp oli siiski ka saanud Maarjamaal toimuvast Imest mõnel määral korraldajaile infot jagada just mõttetalgutel “Eesti otsib narratiivi”, kogesin kõrgteadvuslikku keskkonda Karepal mererannas, kuhu seoses perekondliku üritusega otse liikusin - erilist veetunnetust, müstilisi sulgesid ja vee- ning taevapilti, mille selgitasite hiljem lahti just sellise korraks minu jaoks antud kogemusena. Nii nagu armas Junogi välja toob, on olnud ridamisi märkide järgnevusi ja taipamisi, mis kõik väga erilise energia kohalolu kinnitab. See kõik käib aga koos praktilise tegevusega reaalses Elus, sest oleme kehastunud materiaalses maailmas ja ütleb meie koolis üheks kuldreegliks kujunenud Hiina vanasõnagi: "IME EI OLE MITTE ÕHUS LENDAMINE, VAID MAA PEAL KÕNDIMINE", millele olete lisanud omalt poolt selgituse, et spirituaalses hinge rollis taolist Maa peal kõndimise tunnet enam kogeda ei saa. Seetõttu saame nautida eriliselt seda tegutsemist ja loomisi teie juhatusel, Kuldset Keskteed (Aurea Mediocritas) järgides nii, et pea pilvedes ehk vaimses sfääris, aga jalad tugevalt ja juurtega maas, ikka maailma ja inimkonna hüvanguks. Ootame kindlasti inimestelt selle loo südames äratundmist ja liitumist, mis on aja kulgu arvestades juba hädavajalik.

    Armastusega, MA GISK 1. kobara liige, AL õppur, Ingliterapeut Marya assistent Hypatia alias Rita Hübner

    VastaKustuta
  3. Armas Lugeja! Nii, nagu maailmas on elu värvikirev ja liigirikas, on ka inimelud, kus on väga palju erinevaid mõtteilmasid ja räägitakse tõejärgsest ajast, kus tõde enam ei loe või siis on olemas palju tõdesid ning inimesel on õigus elada enda tõe järgi. Inimesed tunnevad üha enam huvi vaimsuse vastu, sest kui elu muutub väljakannatamatuks, siis tekib soov elu sügavamalt mõista. Aga ka seda teed minnes, kui hakata huvi tundma vaimse kirjanduse vastu ja kui astud justkui uude maailma, kus on nii palju põnevat, millest varem kuulnudki polnud, saab lugeda kirjandust erinevatest allikatest ning osaleda kursustel, konverentsidel, töötubades ja avastada erinevaid kihte endast ja elu seostest, tervendada varasema elu valukohti ja midagi õppida. Ka vaimsel eneseharimisel on tupikteed ning mõnikord on raske aru saada, et keda ja mida uskuda. Olen kogenud, kuidas selles vaimses inforuumis liikudeski võib end kaotada ja sihitult midagi otsides ringi uitama jääda. Kes enda harimist vaimses plaanis südamega võtab, siis mõistab, et ei piisa sellest, kui võtta nokatäis siit, teine sealt ja midagi põnevat kolmandat veel järgmisest kohast. Sellise toimimise puhul jääb puudu tervikpildist ja pole võimalik midagi kestvat üles ehitada, sest pole üldse teada, kuhu välja tahetakse jõuda ning on ka mitmeid vasturääkivusi erinevates õpetustes. Jah, süda on tark ja juhib meid ikka, aga selles kehastuses oleme tahes-tahtmata piiratud egokesksusest, mis ei lase end pikalt ja päriselt Looja mõttest juhtida. Ka mina olen olnud see, kes ping-pongi palli moodi hüppab siia ja sinna ja kui ei meeldi, siis läinud mujale, aga lõpuks jõudnud tõdemusele, et olen rohkem lõhkunud, kui midagi loonud ning on puudunud selge arusaamine, kuidas oma elu juhtida nii, et kannatusi juurde ei põhjustaks. Maailm on väga killustunud, sest inimesed on kaotanud ühenduse Loojaga ning oleme suuresti enda madalama mina juhtida. Me oleme segaduses, ning me ei tea, kuidas meie lapsed saavad elada maailmas, kus paljud väärtused on devalveerumas ja puht füüsiline keskkond muutub aina elamiskõlbmatumaks. Selge on see, et kusagil on olemas plaan, mida inimene vaatamata suurtele teadussaavutustele oma peaga välja ei saa mõelda, sest see peab sisaldama midagi erinevat sellest, mida me juba teame. Kindel on see, et lahenduseks on vaja terviklikku plaani, mis pole kokku lapitud üksikutest fragmentidest, vaid mis juba sisaldab endas meid endid ja kõike seda, mis siin meie koduplaneedil peab sündima. See pole hetke leiutis, vaid ühendab endas kõik, mis on olnud, on ja mis tuleb. Ainus, mida meie saame teha, on otsida taasühinemist selle tervikuga, et mõista seda, kes meie selles suures pildis oleme ning kuhu kuulume. Kui Sa oled tulnud siia lugema avatud südamega ja huviga, sest oled mõistnud, et see on vastus Sinu enda palvetele, siis Sa ehk panid tähele ka seda, et armas Ingliterapeut Marya Looja kehastununa võimaldab läbi ingliteraapilise egoravi seda abinõu, mida inimkond vajab, et ühisperena toimimine võidaks üksikute huvide killustatuse. Meil on võimsaid terapeute ja mõtlejaid, aga sellest kõigest ei piisa, kui ei ole allutatud oma Kõrgeimale Minale, kes iidhingena seda tervikut omal ainulaadsel erilisel moel esindab, ükskõik kui palju ka ei pingutaks. Nagu ütleb armsa Ingliterapeut Maryalt edastatud universaalne elutarkus: "Inimesed rabelevad kogu elu, et jõuda redeli ülemisele pulgale...üsna tihti jõutaksegi, kuid paljud avastavad siis, et REDEL OLI VALE SEINA NAJAL. Looja jaoks on iga hing loetud ning see aeg eeldab meilt suuremat vastutustunnet ja tarkust, kui kunagi varem, sest iga eksimus on liialt kalli hinnaga. Oled väga oodatud läbi kogemusõppe teada saama, kuidas see kõik praktikas toimib ning mida on meil õppida inimeseks olemisest ja suhtlemisest sellist, millest meil kooli tulles õrna aimugi pole olnud, kuid milleta meist keegi kestma ei jää. Armastusega, MA GISK 1. kobara liige, AL õppur, loodusravitegevuste ja õuesõppe korraldamise koordinaator Dianka alias Kadri Uiboupin

    VastaKustuta
  4. Armas Ingliterapeut Marya! Aitäh blogipostituse eest!
    ILMAPUU KUI HEADE MÕTETE KASVATAMISE PUU on kõige esimene lause "Veebipuu kasvatuse" päevikus, mis viitab sellele, et tegemist on puuga, mida kasvatavad head mõtted ning teod. Projekti "ILMAPUU IN.EST" kasvatamise päevikus on täpselt välja toodud ja näidatud armsa Ingliterapeut Marya treening loomispäevade kaupa. Kui ma 2012. aastal treeningusse jõudsin, jagati Facebookis infot 21.12.2012 saabuvast maailma lõpust. Me teame, et me saime inimkonnana aja pikendust, sest tõepoolest võinuks nii minna, on praegugi õhus, kuna egode sõda on haaranud kogu maailma ja külvatud ebainimlikke koledusi on liialt palju ning meie pead on segaduses ja hindavad elu madalalt tasandilt vaadatuna, sest puudub täisteadvus. Sain tunda enda sees olevat tugevat egosõda ehk mässu, kui armsa Ingliterapeut Marya saadetud ravikirju treeningu alguses lugema hakkasin, see oli puhastusprotsess, aga jõulisest vastuseisust enda sees olin üllatunud. Sügaval hinges tundsin Ema Maarja energia ära, kuid enda ego taltsutada ja iseloomu treenida ei olnud kaugeltki nii lihtne, kui alguses mõttes tundus. Inglienergiaga ehk Kõrgsagedusega kokku puutudes tunneme eriti tugevat enda Luciferi sageduse madalust ja seoses sellega me ei tunne ära head ja siirast asja ning ei saa asjadest õigesti aru. Looja kehastunu Ingliterapeut Marya ehk Ema Maarja ongi meie pääsetee madalast sagedusest välja.
    See eeldab igale inimkehastunule kohaldatud spetsiaalset egoravi treeningut, mille inimene ka vastu võtab ja kus ta saab puhastuda ning juurutada uusi käitumis - ja mõttemustreid. Treening annab kordades laiema aru saamise Loojast, planeedi Maa ajaloost ja üldse pildi inimevolutsioonist ning teadmised meie planeediga juhtunust, ka seda, kus me täna sellel pildil asume ning mis ees ootab. Teadvustasin sügavalt üsna hiljuti, et selle elu ainus eesmärk ongi Loojat teenida ning olla armsale Ingliterapeut Maryale abiks teadvushariduse kooli informatsiooni edastamisel ja egoravi näidistreeningus osalemisel, et inimesed ei kardaks tulla lähemale ega tunda võõristust võtta see teekond jalge alla, sest kiiresti liikuv aeg eeldab juba paljude inimeste tulekut egoravisse.
    Armas Ingliterapeut Marya on teinud kõik selleks, treeninud ööd ja päevad ning elanudki ainult selle nimel, et toimuks hingede ülestõus, et saaks inimesi veel aidata. Armas Diana Cooper, kes on tuntud ingliraamatute autor, on öelnud, et: "11:11 ON KOSMOSE POOLT SEADISTATUD ISEGI ENNE ATLANTISE JA LEMUURIA AEGU(VT KRAYONI KANALDUSI). SEE ON VÄGA TÄHTIS NUMBRILINE MÄRK JA SEE TÄHENDAB, ET ALUSTAME UUESTI ALGUSEST UUELT TASANDILT JA PALJU KÕRGEMALT SAGEDUSELT KUI VAREM."
    See tähendab seda, et armsa Ingliterapeut Marya juhatuse all algab Loomislugu otsast peale, aga palju kõrgemalt sageduselt ja suure armastusega.
    Olete küsinud loo lõpus: "KÜSIMUS. Mida Sina, armas lugeja, teeksid, teades, et me libiseme iga päevaga aina enam sisuliselt maa ja taeva vahele olematusesse rippuma, aga ühine ja individuaalne inimego, mis allavajumise kohe saaks lõpetada, ei luba arvata, et maailm võiks nii lõppeda?"
    Saan öelda seda, et tõepoolest, me oleme vajunud kusagile maa ja taeva vahele rippuma, sest ühine ja individuaalne ego on veel liialt tugev, kuid on tunne, et see aeg ei kesta enam kaua, et peagi saab avalikuks Looja maa peal viibimine ja teadvushariduse projekti näol inimkonnale tehtud annetus.
    Lõpetuseks toon teie palve, mis pärineb täiskasvanute blogist "Maapealsete Inglite maailmas" http://ingliteated.blogspot.com/
    KALLIS LOOJA!
    TÄNAME,ET ÕNNISTAD MEID,
    ET SÖANDAKSIME TEHA SEDA,
    MIDA ON VAJA TEHA!
    TÄNAME,ET VÕTAD MEILT KÕHKLUSE,
    KUI SEE TULEB MUGAVUSEST,
    KÕRVALISE ARVAMUSEST
    VÕI KARTUSEST OMA ELU PÄRAST.
    SUURED ÜLESANDED KUTSUVAD -
    TULEB VABASTADA HINGED,KOOLITADA LAPSED,
    LÕPETADA VIHKAMINE,VEREVALAMINE,VAIMUVAESUS-
    SEE KÕIK JA ENAMGI VEEL.
    TÄNAME, ET AITAD MEIL LEIDA VIISI, KUIDAS SEE ÜLESANNE TÄITA!
    Armastusega, MA GISK 2. kobara liige, AB õppur Magdalena Kalev

    VastaKustuta
  5. Armas Ingliterapeut Marya! Aitäh!

    Küsimusele, mida Sina, armas lugeja teeksid, teades, et libiseme iga päevaga enam maa ja taeva vahele olematusse rippuma, aga ühine ja individuaalne inimego, mis saaks allavajumise kohe lõpetada, ei luba arvata, et maailm võiks nii lõppeda, vastaksin mina siinse blogipostituse tekstis oleva mõttega, et seda on võimalik lõpetada inimkehade ISEDE muutmise abil. Saame öelda, et Maa Ema toodi terve ilmamaa abiks planeedi Maa sagedusse, et juhatada loodud müsteeriumkooli abil inimest kokku tema Kõrgema Minaga ehk Avatariga. See tähendab, et inimene peab oma madala minaga alluma kõrgemale juhatusele ning end seesmiselt sirutades saama Vaimus õigesse kõrgusesse kasvada. Seda valgustumisprotsessi viiaksegi armsa Ingliterapeut Marya poolt läbi siinses hingeravikoolis ja mis on loodud eelkõige seepärast, et tõsta valgustöötajate energeetikat Maa elanike abistamiseks uuele sagedusele liikumiseks. See on erakordne lugu ja Globaalprojekt ILMAPUUINEST 1 avatarideks treenimise eksperimentaalkool ehk hingekool, millest on saamas kõiki ühiskonnagruppe kaasav, ravilise suunaga eluõpetuse kool ja andepõhisuse praktiseerimise ettevõte Marya Angletorium Galaktilise Inimese Suhtlemiskool (MA GISK) koolitab eesminejaid, kes asuvad Ema Maarjast läkitatud teateid jagama ja aitama neid ellu viia.
    Pakun siia juurde MTÜ KULLARATAS kodulehelt tsitaadi:"ÜHISKONNA VALGUSTUMINE ON VÕIMALIK HARIDUSE, TAHTEPINGUTUSE, HINGEDE ÜHISJÕU JA TINGIMUSTETA ARMASTUSE TOEL (Ema Maarja Ingliterapeut Maryas)"
    Ma tänan, armas Ingliterapeut Marya, Teid hindamatu panuse eest planeedi hüvanguks!
    Armastusega, MA GISK 2. kobara liige, AB õppur Maters alias Maret Raudsepp

    VastaKustuta
  6. Armas blogi lugeja!

    Tänan armsat Ingliterapeut Maryat uue blogilise bülletääni eest! Mind puudutas selles sissekandes kõige enam armsa Ingliterapeut Marya siiras ülestunnistus:

    "Ja ma tean, et seda on alguses raske uskuda ja usaldada, oli mul endalgi aastaid tagasi, kui kõik see algas ja mul puudus igasugune sellealane ettevalmistus, aga kui see aina kestma jäi ja tõi ikka ja jälle muutusi ja suundi, mida ma uneski poleks osanud näha, oli see nii loogiline, nii ratsionaalne ja ainuõige käik, et võta või jäta, seda ei saanud eirata ja lihtsalt ajavoolus luhta lasta minna." Tänan!

    Mis puudutas mind sel põhjusel, et ka mul on olnud pikalt keeruline uskuda ja lõpuni usaldada Avataride avangardi tagasituleku võimalikkust Hingeravikooli läbi. Usalduse ja usaldamise saavutamine on mul pikalt jäänud ülitugeva ego vastuseisu taha pidama. See muidugi ei tähenda siin seda, et ma saaksin õigustada seda, miks ma pole kaugemale enda arenguga jõudnud kui et olen ikka veel algajate baasõppe grupi õppur. Keegi on koguni öelnud sedasi, et teadmatus ei vabasta vastutusest. Nii lõppkokkuvõttes ongi, sest valikud ja otsused olen ma ju ise teinud.

    Nii on minu kogemused egoga seoses siiski valdavalt raputavad, sest et oskaksin armsa Ingliterapeut Marya abiga ära tunda enda sees õiged väärtused, enda tõekspidamised, elulised valikud, enda tugevused, enda ande ning oskaksin enda nõrku külgi omaks tunnistada ja neid ka ilma otsese armsa Ingliterapeut Marya kohaloluta enda tugevusteks kasvatada. Kuid areneda on veel siingi üsna palju. Nii olen ma esialgu saanud kontakti iseendaga kuid Hingeravikooli õppurina tuleb mul kasvada Avataride avangardi meeskonna täieõiguslikuks eesminejaks, mille eesmärgiks on tegelik Valgustöö tegemine kõigi inimhingede hüvanguks.

    Seega ma nõustun armsa Ingliterapeut Marya öelduga, et kogu see lugu on paljude jaoks liiga oluline, et jääda kahtlevalt seisma valiku ette, kas lasta inimkonnal jääda rippuma eksistentsi jätkumise või kõige olemasoleva hävimise vahele. Muid valikuid lihtsalt pole. Seega kui oled jõudnud lugemisega nii kaugele, siis ütle Sinagi, kas Sina tunned ja näed osana Looja kaasloomisprosessis? Mina näen ennast küll. Aitäh kogu teekonna eest!

    Armastusega, MA GISK 3. kobara liige, AB õppur Krista Kommer

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

AVATARID KASVAVAD JA ON ALATI TEEL. Avatar Dianka laskumise lugu.

EMA MAARJA JA TEMA INGLIVÄEGA KOOS ON KERGEM

Salaja & nurga taga sosinate asemel