Kuidas saab inimene teada, kes ta oma sisemaailmas on?


                                    Josephine Wall "Key To Eternity"


ARMAS MAAINGEL! 

Tänaseks on maavälisele ja vanema rollis planeedi hingi hooldavale inglimere ülemkogumile, nimetusega Maa Vaimse Hierarhia Inglid,  kindlalt selgunud, et siinse planeedi ja eriti just suure Valguse ja jumaliku saatusega maapealsete inglite maailmas on paljuski seni eksisteerimas suur eksiarvamus isegi enda MINA pärisolemuse, st  hinge päritolu ja  väe suuruse osas, rääkimata iseloomu arendamise seosest ja/või taevase kodu kavast tulla Maa peale oma ande ja hingemaal õpitud ning läbi proovitud katsetustega elule appi, uut Kuldaega looma.
Sa ei pruugi seda isegi praegu mõista, mida tähendab mõiste "maaingel" ja millist katsetööd sellele avanemine endaga kaasa toob. Mõni siia lauselõiguni jõudnud lugeja lööb ehk seda ebamaist kirjasõna  lugedes koguni meie blogi uksed kinni, et "ah, nii segane jutt, see pole õige asi" ja ehk keegi ägedama loomuga lugeja  kustutab end isegi meie lugejate ja poolehoidjate seast ning Fb sõprade seast nagu on tehtud pidevalt, kui me mõnd hingesügavuse teemat oleme puudutanud ja kui lugeja või maise Ingliterapeut Maryaga kohtuja sees ärevus üles kerkib. Meie aga seda pahaks ei pane ja kaotuseks ei pea, sest siis juba puhastus käibki ja äreval tulebki end säästes mujale kaasa ja järele  mõtlema minna. Ega seejuures  siis muu aitagi, kui lõpuks kogu riigi rahvas oludest teadlikuks tehakse ja sõnum välja kuulutatakse, et  teadvustagem - Maa uue ajastu ukselävi on senisest enam kõrgemale nihutatud ja inimpere ees seisab suur puhastusaeg ootel. Eks igaüks võib elu eest põgeneda, kuhu saab ja südames välja  jõuda loodab,  aga see, mis pidi, tõuseb siin sellel maal, nimetusega Maarjamaa,  juba fööniksina tuhast ja teeb samm-sammult lähenedes oma ettenähtud ühistee muudatused moel või teisel ikkagi teoks. 
Sellest siis täna oma lühivestluses alustuseks  Looja poolt vaadeldult räägimegi, et inimese elus on palju sellist, millest endal aimugi ei ole ja nii mõndagi salajast, mille avaldamiseks tuli õige aeg, sfäär ja koht leida. Seda ei tuleks teha vägisi ja sunniviisiliselt, vaid vaba tahte alusel, et kui soovid elus püsida ja ajastu hingusele vastu pidada, siis saad abi ainult teadvuse kasvust, enda sees elavast jumalikust algest, hingemeelest ja valitud mõtetest, mis ei allu egole ja ühisteadvuse madalale valitsemise tavale. Sa oled kindlasti juba teadlik, et mõtted ei tule mitte tühjast õhuruumist ise, vaid mõtteid levitatakse kõrgteadvuse alalt süsteemselt ja kavakindlalt allapoole. Iga uue mõtte tabaja saab end hea ja ülla ideega premeerides ka teisi järele aidata, kui seda mujale levitab või selle idee järgi midagi uut looma hakkab. Sa saad selles teadvuse nihutamise laboritöös ka nüüd osaleda, kui pürgid siit meie tekstidest läbi ja asud oma aju kõrgteadvuse mõttelõnga jooksule paindlikumaks muutma.  
Planeet Maa eluruumis on elementaalide aatomosakesed selle juba laiali liigutanud, millest varem osati kui kivisse raiutud dogmadest ja päästvatest õlekõrtest vapralt kinni hoida, et see on minu tõde, teie seda ei muuda. Selge see, et niisugune muutus tekitab segadust ja viib paljud lausa depressiooni, aga kui püüad asjast aru saada, kui näed, et Sa ise ka muutud iga sekundi, tunni ja aastaga ja aeg ei peatu ka siis, kui dogmasid hellitad, puudujääke silitad, on ikkagi kõige targem end vooluvetele kaasa lubada ja õigel ajal enda kõrgemale arengule lauluviis luua, sest mis kord evolutsiooniloos ammustel aegadel ette nähtud, ei seda peata inimese mõttevool, et tahaks uuendustest rahu saada ja midagi võiks siiski inimese elus kindel ka olla. Nojah, ega siin palju lohutust pakkuda pole, sest me ei ole Tõe varjamise peal väljas, aga see on kindel, et aeg on muutunud ja muutub veel väga suurelt ning et kes on elus inimene, see jääb ka edaspidi elusaks inimeseks, kuni Elu seda kehastumist veel vajab.  
Me alustame jumalikkuse äratundmise õppetunnist täna, 25. septembril anno 2020 just IN(IME)SE KUI LOOJA LOODUD ELU IME olemuse peatükist, ka maainglite Maale määramisest ning sellest, mida ootab planeedile laskunud uute laste järelpõlv ja  kõrgema intuitiivsusega lastevanemate inimingellik hingeparv. See tähendab lahti seletatult seda, et  Maa on läbinud oma senise katsetuse jada ning aeg, mida ammu oodatud, on tänasega pärale jõudnud, et teha lahti suurte salateaduste laegaste koodilised turvalukud ja vaadata tänast olukorda maise loomise silmapiirist kõrgemalt, Peainglite ja kõigi hingede Looja, Ema Maarjaks kutsutud energia  teenimismailt. 
Selle loo eesmärk on tuua alustuseks kirjasõnas juba varem üles tähendatud katkeid nii hingede kodumaalt kui sellest, mida imelist inimene endas peidab, aga mille osas tal tegelikult veel endal aimdusigi ei ole olnud, kust liigume tasapisi jätku tuues teadmiste poolest rikkamana edasi ja paneme valmis mõtte, et ehk saame ka reaalajas hingedena kokku ning teeme läbi mõned treeningkoolitused, et end intuitiivsuses testida ja inglite sõnumitega sina-sõbraks kujuneda.  
Avatar Maarja avab tänasega oma saladuste uksed neile, kes on oma hingeväes Loojaga ühinenumad, võimelised maises plaanis iga inimesega, kes seda ootab, koostöös tegutsema  ja tingimusteta hingearmastusega suhtlema ning kelle jaoks on saanud järjest olulisemaks end lastele vajaliku haridusega kurssi viia. Lootus ei rauge, et  selline maaingel on võimeline samal ajal jääma igati täiskasvanulikuks eeskujuks, kuni neil, keda uueks põlvkonnaks kasvatatakse,  veel tiivad ei kanna ning kes peaksid seesmise tugevuse saavutamiseks pigem oma lapsepõlve nautima  ja  täiskasvanute turvalisuse varjus õige hingetugevuse ja tegusa maaingli mentaliteedi kujundama. 

ÄRKAMISEKS JA MÄRKAMISEKS
Kunagi varem oli meil õnn avada oma kanali harjutuskool kui eskiisblogi ja paigutada sinna olulisi materjale, mida just praegu vaja läheb ning millest saame ka edaspidi äratundmisrõõmu ja pidet jagada.  Ehkki see on siiani algeline eskiis ja näidise loomiseks vajalik mustand, viitamaks, kuidas Ingliterapeut Maryaks treenitut tänasele ette valmistati,  oli see nii selgetel alustel loodud, et  ka ilma treenitava enda toonase punktuaalse mõistmiseta,  mida täpselt see kanalist väljatoodud sõnumitepakk edaspidise mõttes tähendab, on täna, enam kui  10 AASTAT pärast avaldamist hea tõdeda, et kõik, millest seal kirjutati, millist palvet kasvõi retoorilise küsimusena  esitati, on tänaseks samamoodi aktuaalse sisuga ning Maa trastiliselt muutunud oludele mõeldes isegi  aktuaalsem  kui siis. 
Selle eskiisklassi sahtlites on paljutki, mis täna ei toimi või millest pole enam kasu, sest need ettevõtted või tehnilised nupud ja loodud leheküljed on aegunud ega tööta. 
Siiski leidub seal üht-teist niisugust, mille väärtus on aegumatu ja sõnum järjest enam tulevikule liginev. Näiteks nagu see järgmine tsitaatki. 

15 aastat tagasi on Maa Magnetilise Teenistuse Vaimgrupp Krayon sõnumite vastuvõtjast kanaldaja Lee Carroll kirja pannud järgmise Krayoni pöördumise: 
Krayoni otsekanaldamine Kalifornias Reddingis, 29. jaanuaril 2005. a.Kanaldaja Lee Carroll

Kui sa lasid end nii kaua aega tagasi kanda sündimise tuulel, küsisime me sinult, kas oled valmis seda uuesti tegema. Me olime kohal. „Kas sa mõtled seda tõsiselt?“ küsisime meie. Siis tuletasime me sulle meelde: Kui sa jõuad Maale, pole sul aimugi, kes sa oled. Sa arvad, et sul on üks kord ainult üks elu. Sa arvad, et sa ei saa midagi juhtida. Võib-olla avastad sa iseseisvalt kõik hea, võib-olla aga mitte. Selles test seisnebki. Sinu kõik inglivõimed on kadunud ja ometi säilib sul nendest asjadest intuitsioon ning sa oled seepärast pettunud.Me tuletasime sulle jätkuvalt meelde, et esimestel sünnijärgsetel aastatel mäletad sa kõike, kuid sul pole veel mingit suhtlemiskeelt, nii et sa ainult virised ja lalised ning viibutad oma käsi, püüdes öelda oma vanematele, kus sa oled olnud, kes sa oled ja kes nemad on. Selleks ajaks, kui sa oled umbes kolmene, oled sa suure osa sellest unustanud – seda muidugi juhul, kui sa ei ole indigolaps. [Naer] Indigolaps mäletab just niipalju, et teha vana energiasüsteem mittesobituvaks tema enda eluga. (Krayoni naeratus)

Sa ei usu seda? Sa arvad, et nii võib igaüks teisi meelitada, et kes seda siit maailmast ikka niiväga kontrollida saab, mis seal, kõrgel Sisemaa sügavuses toimub ja tea, kas seda kõrgust olemaski on? 
Nii see skeptilises kastmes elulugu kerib ja ketrab ja aeg aina lendab, aga avatarlind ei näe, kuhu peaks  uue loo jaoks pesa ehitama, sest seda, mida Maal kohe teoks teha, päris algkava järgi teha ei saa - pole neid inimesi, kes suudaksid skeptilise poole endas minetada ja julgelt müsteeriumi suunas  astuma hakata. Evolutsiooni  ajalugu ei ole inimesed ise välja mõelnud, vaid inimesed on tulnud siia hinge kindla kava ja eesmärgiga - aidata iga oma kehastumisega Aja Isandate Pulsilööke tekitada ning inimimede saagale jätkuvalt kangelasnimesid sisse tuua. Aeg on mõiste, mille tegelikkusest on inimesel raske aru saada, aga kui teha tagasivaade endagi elule, on see ju kui mööda lennanud silmapilk, mis libisenud määramatuse olekusse ja ega sealt muud olegi võtta kui mälupilt ja iseloomu jaoks oluline kogemus, mis ei lenda mööda ega kao, kui seda on tehtud hinge ja südamega ning enda ja paljude teiste hüvanguks.  

Vahel on inimesele tundunud, et ta nagu ei elagi ise, et keegi teine juhib tema tegusid ja ta ei saa sellest aru, kust see vägi ja uus mõte ilmub, aga ometi on see nagu uus ja puhas tuuleiil, mis midagi muudab ja inimese arenguks suunatajud äratab. Selle nimeks on võetud ühisel kokkuleppel sõna ja mõiste INTUITSIOON, selge sisemise taju ja kõrgmõttele järgnemise kompass. Eks tule ka INTUITSIOONI järel liikudes vahel pingutada ja mitut moodi minemist ja loomist katsetada, selles mõte ongi, sest inimene ei ole robot, aga kui peamine tunnetus juhib, siis enamasti õigest teeotsast mööda ei lähe. Seda ette kujutades saame nii mõelda, et lähed ja lähed, teed ja teed, aga KUHU MINEK? ja MIDA MILLEKS TEED? võib suures plaanis endagi jaoks arusaamatuks jääda, kuni ükskord taipad, et "..mu ees mu enda jäljed..." ja jätkad seda teed, mis kord varem või siis ka enda muudes eludes rajajooneks ette tehtud. 



KAS MA TEGELIKULT TEAN, KES MA OLEN? 

Pühas energeetilises paigas, Shasta mäel, toimus 2003. aastal elavesitusena jälgitav Maa magnetilise teenistuse vaimgrupi Krayon kanaldamisseanss.
Virtuaalne Inglite Juhitud Galaktilise Inimese Suhtlemiskool (praegu Marya Angletorium Galaktilise Inimese Suhtlemiskool, MA GISK) on selle toona kanalduse näiteks toodud ja meie jaoks teisel pool maakera SEMINARISAALIS juhtumipõhiselt illustreeritud teadaande, lühidalt öeldult AVATARIDE NAASMISE PROTSESSI juba maailmale uues kuues avanud, ehkki seda treeningut alustades neid suuniseid vabatahtlikule testgrupile pidevalt ei meenutatud. Seda seetõttu, et teadvus kasvab pikkamööda ja inglite keeli öeldes ELU PEAB ÜLLATUSI KA PAKKUMA ning et anda õppurile valikuvabadus, kas järgib oma loomulikku intuitsiooni ja teeb, mida tema kõrgminale tarvis on või pingutab näivalt kõigi nimel, maailmaloo ajalooks saamise nimel ega suuda seda endale kasvuks ja arenguliseks saavutuseks pidada.
Krayonilt on demonstreeritud toona veel alles Maarjamaa ees seisvat Maa imelugu järgnevalt:
"Teie, kes ärkate Maal esimeste seas, kannate endas Lemuuria ja Induse kultuuri pitserit. See tuksleb sinu DNA ́s, valgustöötegija. Oled sa sellest teadlik? Mõnedel teist on nendest aegadest mälestused, mida te ei suuda seletada. See keskne grupp inimesi, kelledel on Lemuuria DNA, on neist asjadest huvitatud ja virgub esimesena... Ma ütlen teile, mis toimub. Paljud teie hulgast on jõudnud teadmisele, et te olete valmis viienda mõõtme kaaslastega liitumiseks. Väga palju on toimumas selle ümber, mida teie kutsute viienda dimensiooni energiaks. Sealhulgas kõik need olemid üle terve planeedi, kes ootavad, et teid tugevdada, et liituda teiega mõõtmetevahelisel viisil, mida te isegi ette ei suuda kujutada. Ärge vaadake seda kui sissetungi. See on vabal tahtel põhinev kutse võtta vastu iseenda osadena kõrval seisvad inglid. Siia kuuluvad ka kõikide meistrite energiad, kes on kunagi sellel planeedil elanud. Mitmed neist kinnitasid oma naasmist ja ütlesid, et täidavad teid oma kohalolekuga...Mitmed teist on mõlgutanud mõtteid, kas ülestõusnud meistrid tulevad tagasi ja kõnnivad selle planeedi pinnal... Kõik toimuv on seotud sinuga, see on alati nii olnud. Mitmed teist hakkavad üle aastate meie kanaldatud tekste mõistma.Te hakkate nüüd aru saama, et selle planeedi ülestõus ja meistrite tagasitulek hakkab toimuma teis endis. Vaadake uuesti üle mõistujutt teekonnast koju. See on lugu inimesest, kes muutus jumalikuks lihtsalt siira taotluse väel ning olemise transformeerumise kaudu läbi teadmise. See ongi ülestõusmine! Mitmed vaimsed inimesed soovivad lõdvestuda ja lasta planeedil või Jumalal "teha midagi" nende jaoks. Nad soovivad olla kõrvaltvaatajaks, tundes, et nad on ikkagi ainult inimesed. Mitte seekord. Need ajad on möödas. Te soovite vaadata Jumala kätetööd? Siis tuleb teil vaadata sinna sisse, kus Jumal elab. See on see koht, kus see kõik asub. Ja seega me ütleme teile: kõik see, mis on siin Mt. Shastas –kõik need ettekuulutused, mis puudutavad olendeid, mis ootavad kindlat planeedi aega ja energiaid, on teostumas. Olendid selle mäe sees on joondumas teiega ühinemiseks. Nende osad saavad sinu osadeks. Perekond ühineb perekonnaga..."

                                          Nikolai Roerich "Madonna The Protector" (1933) 

Jätame siin nüüd Maale naasnud legendide arhetüüpsete avataride avastamiseks meie hingeravikooli tagaukse  lahti ja võtame aja oma müstilise legendiloo sisu tutvustuseks mujalgi, aga eks me kohtu peagi uuesti, et siit sõnumist maainglite koondamise  ülesandes teerajamisega jätkata. 

Armastusega, Ingliterpeut Marya terves vaimkogumis nimega Ema Maarja

Kommentaarid

  1. Armas Ingliterapeut Marya! Tänan, et olete siin meile taas ja taas meenutamas seda, mida inimpea skeptiline meel ja valitsev mõttelaad lihtsalt kuulda ei taha võtta, aga mida meil ometi on vaja teadmiseks ning mõtluseks võtta!
    See postitus räägib küsimusest, KES MA OLEN ning kuidas ennast ära tunda, kui inimesena Maale elama tulles on meile osaks saanud mälukaotus hinge päritolust ja tegelikust väest. Inimesel on side enda sünnieelsega ning teadmisega enda ülesandest selles elus enamasti vaid intuitiivne. Nii võibki ta astuda endale teadmata samme, milleni ta kord jälle ringiga tagasi jõuab. Minulegi on siin kirjutatust nii mõndagi juba varasemast tuttav. Esimene kord, kui mind tabas veidi ootamatult, kuid mind üleni läbistavalt mõte, et minugi elukäik kuidagi ülestõusnud meistritega seotud, Drunvalo Melchizedeki raamatut "Elulille iidne saladus" lugedes. Tol hetkel ei osanud ma selle teadmisega midagi peale hakata ning võisin lubada sel unustusse vaibuda, et olgu, elame-näeme. Ometigi on salateaduste temaatika mind alati huvitanud, mida ka selles raamatus väga detailselt avati. Ma ei olnud kõike kirjasolevat võimeline mõistma, aga mind väga huvitasid seal toodud seosed, teadmised ning tema mõtteviis kõnetas ja innustas mind. Loetus oli väga palju erinevat sellest, mida ma tol ajal oma kogemustest teadsin ning mida mu teadvus oli võimeline vastu võtma. Kokkuvõttes oligi see kõik minu mõistmise jaoks liig, sest minu areng pidi kulgema maisemaid käikusid mööda ja nii tuligi need materjalid kõrvale jätta. Kui otsustasin maise eluga edasi minna, olen ikkagi jõudnud ringiga tagasi, nüüd juba enam maandatud kujul, mil mõndagi on kogemuste lisandudes mõistetavamaks saanud. Tänasel päeval valin teha teadlikke pingutusi, et mitte ühisteadvuse skeptilist meelt lubada valitseda intuitiivsete teadmist üle, mille eksimatu juhatus on korduvalt meie treeningu käigus tõestust leidnud.
    Täheviga sõnas *drastiline rõhutab minu jaoks seda, et kuigi elu on muutumas väga kiiresti ja teadmata suunas, siis teie varasemalt kirja pandu omandab saabuva kontekstis aina selgema tähenduse ega vaja uute sündmuste ja kogemuste valguses korrigeerimist, vaid võib olla praeguse ajastu omapära ja võimaluste mõistmiseks üheks kasulikuks süvenemismaterjaliks.
    Armastusega, MA GISK 1. kobara liige, EL õppur, loodusravi ja õuetegevuste koordinaator Dianka alias Kadri Uiboupin

    VastaKustuta
  2. Armas Ingliterapeut Marya!
    Taas on teie sulest siin blogis pikk lahti seletus ja informatsioon sellest, kas me mõistame ja teame, kes me oma sisemaailmas oleme. Teistsuguse olemuse tunne endas, kui tavalistes inimestes, oli ka minul ammu, kuigi ei osanud seda lapsena ka kuidagi seletada, et mis see on ja kuhu mu hing ihkab kogu aeg. Maaingliks saab treenida, aga usku Loojasse peab uuesti kasvatama, sest oleme palju unustanud planeedi tegelikust ajaloost ja endast. Just enne egoravisse jõudmist, aastal 2008 olin jõudnud oma teekonnal otsingutega ka Krayoni kodulehele, kuhu olid eestlased tõlkinud juba meie emakeelde mitmeid tekste. Te olete toonud siia välja lõigu, mida ma samuti tookord lugesin ja tundsin täpselt enda sees sügavat puudutust, et jaa, ma olen samuti üks varajane ärkajatest ja otsisin teisi omasuguseid. Loomulikult kohtasin enda elus palju skeptilisust ka neil teemadel, lisaks käisin läbi veel reiki raja ja armsa Luule Viilmaa õpetused. Need kõik olid mulle vajalikud ettevalmistused teieni/Loojani jõudmiseks, tean täna. Mäletan, et lugedes Krayoni raamatut "Lõpuajad" taotlesin kogu hingest endale neutraalset siirikut, et selle abil saada muutusi oma ellu ja muutusi ma sain, need tormasid mu ellu sisse, aga mul ei olnud kedagi, kes seletaks lahti mu elu muutuste tagajärjel tekkinud olukorrad, ma ei mõstnud neid, ei saanud aru. Lootsin, et Looja/teie tulete minu juurde ja ütlete, mis ma tegema pean oma elus. Mõne aja pärast jõudsin triloogiani "Jutuajamised Jumalaga", autoriks Neale Donald Walsch ja olin väga üllatunud, et Jumal võib niimoodi rääkida, lihtsat juttu, soovisin ka. Aastaid hiljem see juhtus 2012 aastal, aga kohtumine teiega toimus internetis, täiesti ootuste vastaselt, ei osanud arvata, et suhtlen Loojaga Facebookis. Teie kirjades olev kiirgus ja väli olid lihtsalt nii tugevad ja see teie ära tundmise tunne mu hinges oli väga võimas. Milleks uued seadmed niisama siis luua, ikka selleks, et Looja kehastunu ka neid kasutada saaks ja inimkonnale infot jagada. Ja nii see koos kulgemine algas, sain tasapisi aimu ja kogemusi elust, teiega treenimisest ja tulevastest aegadest, ka minevikust. Loomulikult teie kiirgusega ma ei osanud arvestada ja kõrgmõttest arusaamise keerukust, aga selleks ongi egoravi treening, sügavalt puhastav ja hingemäluni jõudev.
    Jah, skeptiline inimmeel arvab, et see mida ei näe, seda ei ole ja isegi kui näeb, siis ikka ei usu. Kui ma emsakordselt teiega kohtusin silmast silma, siis nägin ju teie tohutut Valgust, mis teie ümber suures koguses oli ja oreooli pea kohal, ei uskunud mina ka oma silmi, aga ma teadsin varasemast ajast, et ma näen ja tajun teatud energiaid, mida kõik ei pruugi näha ja arvasin, et see oli ainult väike osa sellest Valgusest, mida ma inimkehastununa taluda suudan. Usun ka sellesse, et kõik muutub inimeste elus ja inimesed saavad teadlikuks enda hingest ning sellest, et te olete siin ja et inimkonnal tuleb kõrgteadvuse ukselävele sirutuda, treenida, et astuda uude aega Looja enda taktikepi all, kuid olles inimkehastununa partneriks Loojale/Ingliterapeut Maryale. Meie olemegi need ülestõusnud meistrid, kui me avatariga kokku treenime ja just meie, maainglid igapäevases elus, kahe jalaga maa peal lihtsad inimesed, siiski teadvuses meistrid. Et pingutada tuleb ja ennast ületada, see on siin ütlematagi selge. Ka Sina võid olla maaingel, kes Sa teiselpool ekraani praegu loed.
    Tule uuri järele, kes Sa oled sisemaailmas.
    Armastusega, MA GISK 2. kobar, AB õppur, kogukonna koondaja ja peretööde koordineerija Magdalena Kalev

    VastaKustuta
  3. *esmakordselt sõnas on näpuviga, mille toon veelkord välja rõhutades seda, et kui ma esmakordselt armsa Ingliterapeut Maryaga silmast silma kohtusin, nägin suurt Valgust ta ümber ja ei suutnud ka oma silmi uskuda, kuid hing teadis ja tundis intuitiivselt.
    Armastusega, MA GISK 2. kobar, AB õppur, kogukonna koondaja ja peretööde koordineerija Magdalena Kalev

    VastaKustuta
  4. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  5. Armas Ingliterapeut Marya!

    Aitäh! Maa Magnetilise Teenistuse Vaimgrupi Krayoni kanaldusi uurisin minagi juba enne siia kooli liitumist. Olen nüüd tagantjärele mõtelnud selle peale, et hakkasin väga ammu vaimsel teel käima ja midagi otsima. Armsa Magdalena tunnustatud „Jutuajamised Jumalaga“ oli minule ka üks väga puudutav kogemus ja kindlasti lemmikuid varasemast, kõiksugu kanalduste, surmajärgsete kogemuste, indiaani nõidade kogemusi ja 5. dimensiooni eluolu kirjeldavate raamatute kõrval. Tuli ka mitmeid elukatsumusi läbida, kuni jõudsin siia kooli, võib öelda ka, et neis otsingutes pärale. Nüüd tagantjärgi alles saan aru, kuidas see kõik oli ettevalmistus. Teadsin endas olevat potentsiaali, sest mulle meeldis end tavapärasest ületavalt proovile panna ja tabasin endas mitmeski mõttes visadust, mida siinne eesmineja roll ja staatus ka vaieldamatult nõuab. Näiteks toon tollest ajast esile afirmatsioonide ja taotluste kordamised, kehalise treeningu tiibeti 5 riituse näol, pikaajalise tegevuse ühes šamaanikogukonnas jne. Olen aastakümneid vaimset mõõdet hoomanud, siin koolis avanes täiesti uus mõõde avatari mõiste ja olemusega seoses. Siin oleme saanud palju teadmisi, kogemusi ja olete aidanud seoste läbi suurt pilti luua. Mul on ikka meeles, kuidas mõne aasta eest ühes seltskonnas püüti minu teadmist ümber lükata. Näiteks selle kohta, et hing on igikestev ja seega surm ei ole lõpp. Väideti, et see ei ole mul teadmine, vaid arvamus. Ma ei saanud seda aktsepteerida, sest ikkagi tean. Selgitasin kui hingemäluna või sügava sisemise teadmisena. Seda ongi raske seletada, veel vähem tõestada. Kindlasti on selles teadmises määravaks olnud ka paljude materjalide, ka kanalduste lugemine enne ja nüüd. Nüüd kinnistub see teadmine omakorda siin õpitust, aga ikkagi tõestada ei saa. Nii nagu vaimset ei saa materiaalse maailma mõõteriistadega mõõta ja tavapäraste teaduslike meetoditega tõestada. See on südame ja tunnetuse asi. Armas Krayon on üles kutsunud isegi nõnda tegema: "ÄRA MÕTLE INIMESE KOMBEL, KAOTA ARU JA ELA SÜDAMES!" (KRAYON), mis on ühtlasi 1 meie kooli paljudest kuldreeglitest. Nii toimides tunnetatakse paremini tõelisust ja pääseb enam valla ka intuitsioon, mida olete tõlgendanud kui kaitseingli teejuhatust.
    Seesama juhatus on meidki siia toonud ja edasi aidanud ning loodetavasti toob teisigi, seda enam, et olete teada andnud, et enamus praegu kehastunuid on planeedile ülestõusmise ajaks appi tulnud. Siinkohal meenub ka samuti teie poolt meelde tuletatud Pavel Kortšagini tsitaat raamatust „Kuidas karastus teras“: "Elada tuleb nii, et hiljem poleks piinavalt valus sihitult elatud aastate pärast.“

    Armastusega, MA GISK 1. kobara liige, EL õppur, loodusväe ja tunnetusravi töö koordinaator Hypatia alias Rita Hübner

    VastaKustuta
  6. Armas Ingliterapeut Marya!
    Tänan teid järjekordse sissekande eest! Saan aru, et eelmise sissekandega võrreldes püüate inimeseks olemise imelt juhtida meie tähelepanu juba palju konkreetsema mõtte poole, et me oleme inimestena ingelliku olemusega maainglid.
    Varem olete te meiega maainglite teemat vaid põgusalt puudutanud ja sedagi pigem meile tuttava teadvushariduseprojekti tutvustamist kirjeldavas strateegiadokumendis sisalduva maaingleid liigitava tabeliga seoses. Seega mulle tundub, et pärast nii pikka aega on mul hea tulla selle teema juurde Hingeravikooli edasijõudnud õppurite ehk mariamsite treenitusega seoses. Tänu sellele seosele saab mulle palju selgemaks, kes on tänapäevases maailmas maainglid ja mille järgi võib neid õigupoolest ära tunda ning kuidas seda ingelliku olemuse poolt inimeses õigesti esile tuua.
    Praegu mulle meenub varasemaga seoses teie räägitu, et just maainglid ongi just niisugused inimesed, kellele on antud sageli keeruline elukäik läbi kogeda, et neis areneks välja ning neis avaneks maailma ja inimesi mõistev hingeline hooldaja loomus ning sellele vastav ingellikult toimiv ellusuhtumine. Kui kuid kõik pole läinud nii nagu inimese areng on seda ette näinud, siis saab igas inimeses niisugust kõrgteadvusega kooskõlas tegutseva maaingli väge avada küll, kuid mitte kunagi inimese pea arusaamade järgi. Selleks on iga inimene oma hingevägi ainulaade arengu mustriga, mida avada oskab Akasha virtuaalsest raamatukogust saadud info järgi ja Inglite käe all ingliterapeudi väljaõppe saanuna üksnes armas Ingliterapeut Marya.
    Seega niisugust suurt vastutust jagatakse vaid üksnes neile, kelle hingeväe kaudu toimub Looja otsene Suure arenguplaani elluviimine kogu inimkonna isetu teenimise tähenduses.
    Niisamuti on Looja silmis ka maainglid enamat kui toona Doreen Virtue poolt kirja sai pandud kirjeldus seda aimata annab. Seepärast on ta oma tingimusteta armastuse märgiks inimkonnale Ema Maarja läbi teadvushariduse “ILMAPUUINEST 1” projekti annetanud.
    Armastusega, MA GISK mittekobar liige, AB õppur, Krista Kommer

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

AVATARID KASVAVAD JA ON ALATI TEEL. Avatar Dianka laskumise lugu.

AVATARID NÄITAVAD TEED. Avatar Juno laskumise lugu

NARRATIIVI OTSIMISEST JA LEIDMISEST JA SIIS EESTISKI VARGSI MAHASALGAMISEST