Anname au Tema Kõrgusele, Pühale Tarkusele!

 


MA GISK ametlik saluut Ema Maarja energia abile (kehtib alates okt., 2020)


Armas lugeja! 

Täna, 05. 10, 2020, mil ajaraamat sulges järjekordse tarkusekuu peatüki ja  võttis vaadelda vaimse tervise kuu sündmustikku, lehvitades tagantjärgi riigi õpetajatepäeva pidustustele, on meil ülesandeks  tuua oma blogilis-teatmiku  lugejaile hingetoiduks pigem vähe, aga siiski eesootava pikema jutusarja hakatuseks iidse  tarkuseraamatu  sõnumeid, et meelitada iniminglite südameid muutma oma meelt ja  püüda PÜHA TARKUSE sõnumi kaudu kaotada tasapisi kunagi iidaegadel saatanlikult sõlmitud egode vastuseisu kokkulepe Vaimu juhatusele.

Praegu on käes aeg, mida Maa senine tsivilisatsioon veel päris sügavuti ei tunne ja millest ei suuda enam vanade meetoditega ega kaasaegselgi moel iseseisvalt läbi tulla. See on aeg, mis meenutab mõneski mõttes laukast läbitulemise protsessi või maja sisu lammutamist enne põhjalikke renoveerimistöid. See on aeg, millest on kirjutanud Pühad Kirjarullid ja mida fragmentidena esitanud Suure Valguse nägemusest mõjutatud maalikunstnikud. 

Lõpuaeg. ? Või ehk millegi ots ja uue algus? Või ots ja algus samaaegselt? 

Aegu tagasi piisas inimesele millegi uskumiseks pelgast kirikuisa ütlusest või küla selgeltnägija ettekuulutusest, eriti kui asi puudutas maavälist  või imede sekka lahterdatud sündmust, mis kusagil aset leidnud, ehkki kõik inimesed ise seda päris ihusilmaga polnud näinud ja kogenud. Tänapäev oma asjadekülluses ja lakkamatus infosajus ei suuda ikka veel inimesele piisavat turvatunnet ja selget maailma mõistmist jagada ja paneb isegi pikalt ja põhjalikult faktidega tõendatud uurimusele EI USU, SEE ON PETTUS- pitsati otsaette. Miks? Sest inimeses pole enam sama teadvust, mis kunagi varem, uued põlvkonnad ei kanna sama koodi, millist sisaldasid  varasemad ning uued aja loomingud ei allu enam vanadele seaduspärasustele. 

Uued lapsed ja vanemad põlvkonnad on arusaamades mõneti laiali hargnenud ja/või  segamini paisatud ega suuda veel haakuda tulevikuelu mudeliga. Teisalt  on kogu ilmapere alles kui unest ärkava Okasroosikese segaduses, suurte muutustega kaasnevas  uuenevas ühisteadvusseisundis, kus mõtted kiiguvad üles-alla, kus emotsioonid ei leia asu, igat liiki mõtted on liialt üksteisest läbi põimunud ning seosteta ja pilla-palla laiali. Nii juhtubki, et salaja hiilib ligi depressioon ja hukutav mõnuainete iha, kasvab hullunud mõistuse kuriteoplaan ning sõjakas inimloomus ei püsi enam vaka all peidus, trügib kehapiinast välja, trügib masse hukkama, et end sel moel maha jahutada ja justkui maailmale kätte maksta. 

Kallis, see ei ole kogu maa ja ilm, see ei ole igaühega nii, vaid juhtub seal, kus veri kehas keevalisem, süda auklikuks murtud ning iseloom õigel ajal kasvatamata jäänud.  

...

Eestlane tunneb suurt külgetõmmet sellele sõnumile, mis alljärgnevas videos  järge ootab, aga MIKS? 


Jätame Sulle, kallis uudishimulik lugeja, mõtluseks ja arendusviidaks katkendi maailmas hästituntud piibliuurija ja heebrea keele teadlase Margaret Barkeri uurimuslikust raamatust "Inglid. Kunst, ajalugu, ilmutused". (Varrak, 2008)

"IGAVENE LEPING
Vana Testament kirjeldab igavest lepingut, süsteemi, mis seob ühte kogu loodu. Püüdke kujutleda mitmemõõtmelist ämblikuvõrku, mis ühendab kogu loodu ühtsesse süsteemi ja kõik Loojaga. Kui üks neist sidemetest, kaks või isegi mitu inimese patu järgi katkeb, siis on võrk küllalt tugev, et püsima jääda. Aga kui toimuks massiline häving, variseks kogu maailm kokku. Loomine, inimühiskond ja individuaalsed elud lihtsalt eralduvad. Püha Tarkus on suur ingel, kes ühendas kõik asjad kokku ja hoidis loomiskangast rikkumatuna. Öeldakse, et ta hoidis kõik harmoonias. 
Igavese lepingu sidemed ja kogu loodu harmoonia on nagu kujundid, mida kasutavad  praegu füüsikud oma "kõige teooria" otsingul. Nad räägivad, et "stringid" või "superstringid" on põhilised loomise ehituskivid ning võnguvad erinevalt, vastavalt igaühe erinevale ülesandele. Samuti kuulutavad nad, et  aegruumil on rohkem kui neli dimensooni, mida tunneme oma kogemuste järgi - kolm ruumimõõdet ja üks ajamõõde. Olemas on vähemalt kümme dimensiooni, millest kuus on väljaspool meie tavalist tajumisvõimet. 
Inglite maailmapilt on sarnane. Nähtamatus loodus, nendes dimensioonides, mis on väljaspool meie tavalist tajumisvõimet, mis on esindatud kõige pühama paiga, ühtsuse poolt, hoiavad inglid kõike koos ning teevad muusikat. Taevane harmoonia on ingliõpetuse tähtis  osa ning tõenäoliselt on sealt pärit laialt levinud usk sfääride muusikasse. Keeruline ja kaunis teoloogia loodi muusika ja dissonantside terminites; head inglid teevad loomismuusikat, aga langenud inglid on vait." 
*Maarjat nimetatakse teise nimetusega ka Tarkuseks. Ta ühendab oma taevalikult maise  poja annetusega Taevast ja Maad. / Tänases päevas ehib Maarja oma rahvast annetuseks toodud teadvushariduse paljukihilise kleidiga, mille igas kaeluse väljalõikes naeratab Tema kindel avataraspekt, mille madalam osa ka Sina siin oled.

Seega, kallis, kui otsustad saada üheks ühenduslüliks, et Maa teadvusvõrk kokku ei langeks, on vaja egounest ärgata ja oma Kõrgema Mina abikäsi vastu võtta. Tema teab, et see nii peab olema ja on valmis ka edasi juhtima, aga ennekõike pead usaldama, et see on võimalik ja et Vaim pole peast välja mõeldud, vaid eksisteerib igas hinges, aineta olekus väljaspool aegruumi reeglistikku, aga samal ajal ikka ka SIIN JA PRAEGU KOHALOLUNA. 

Agapearmastusega, Ingliterapeut Marya 

Kommentaarid

  1. Armas Ingliterapeut Marya! Aitäh! Siin selgitate seda, kuidas suur ingel Püha Tarkus kõike loodut harmoonias toimivana hoiab, kuid ka ohust, mis võib juhtuda, kui väga paljud Looja võrgust end lahti ühendavad ning individualism viirusena üha süvenevat kahju teeb. Siin toote seose, et Maarjat, kelle avatarkehastunu teie olete, on ka Tarkuseks nimetatud. Omast kogemusest paralleele tuues võin öelda, et need paar aastat teie elukäiguravis osalemist on kindlasti minu elu targalt korrastanud. Kui enne teiega kohtumist olin teadvustanud, et mu elu erinevad valdkonnad on üksteisest väga eraldiseisvad ja mind seesmiselt killustavalt, siis praeguseks on selles toimunud oluline muutus suurema kooskõla poole. See on saanud toimuda sedavõrd, kuivõrd olen teie juhatusele järgnenud ning tingimata on olnud vajalik ka nende mõttemustrite ja iseloomuomaduste muutmine, mis üldse sellise killustatuseni on viinud. Kokkuvõttes on see enda elu eest vastutuse võtmise protsess, mis tähendab ka enda hinge ülesandele ärkamist ja omakorda sellega seoses ka vastutuse võtmist peres, kogukonnas, kodumaal ja terve planeedipere liikmena. Sellega saabki inimene anda enda panuse, et Maa teadvusvõrk püsiks ning Looja emaarmastus inimeste südametes ärgates tooks nähtavale kuldsed väravad uude ajastusse. Esmalt on tõesti vaja end egounest lubada üles raputada, mis vaatamata kõigile märkidele selle kriitilise vajaduse järele on olnud siiski visa teostuma.
    Armastusega, MA GISK 1. kobara liige, EL õppur, loodusravi ja õuetegevuste koordinaator Dianka alias Kadri Uiboupin

    VastaKustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Armas Ingliterapeut Marya!
      Aitäh Tõe toomise eest! Egounest ärkamine vajab suurt raputust, sest meil on kuidagi eriti palju illusiooniloore ees mõistmaks ja nägemaks tegelikku Tõde. "Elulille iidne saladus II osa" lk. 421 on kirjas järgmine lõik: "Lucifer algatas oma eksperimendi veidi enne seda, kui meie, inimesed, rassina sellesse eksistentsi sisenesime -veidi enam kui 200 000 aastat tagasi. Peab olema mingi põhjus -miks see kõik on juhtunud. Ma arvan, et Luciferi eksperimendi eesmärk -otsingud, mis on väldanud miljoneid aastaid-, jõuab siin Maa peal lõpule ning et just Maa on valitud paigaks, kus on sündimas midagi uut."
      Saan sellest aru, et taaskehastunud Ema Maarja PÜHA TARKUSE sõnumi kaudu saab kaotada tasapisi kunagi iidaegadel saatanlikult sõlmitud egode vastuseisu kokkuleppe Vaimu juhatusele. Maa vajab kõiki oma maaingleid, et kasvatada teadvusvõrgustikku ja saades õpetusi teadvushariduse kaudu. Selge, et meil on vaja võtta vastutus, et meist sõltub väga palju ja et meie oleme ühenduslülid teadvusvõrgustikus. Vanades mõtte ja käitumismustrites olles sain aru, et ma ei saa kuidagi vaadata elu avarast vaateaknast ja mõista kõike, mida te ütlete, kuigi hingemälus oli meenutusi eelmistest eludest siiski piltidena alles. Treenides teie jäljes olen saanud iseloomuravi ehk egoravi ja jõudnud enda avatariga kokku. Loomulikult ei piisa ainult sellest, vaid tuleb liikuda Loojaga teiega koos edasi, et teie taevaseid plaane ellu viia nii, et neist saaks kasu paljud inimesed sealhulgas planeet maa.
      Olen aru saanud, et keegi teine meie elu korda ei saa teha, kui me oma tahet ei rakenda, aga Looja/teie toetate ja suunate protsessi. Aitäh teile!
      Armastusega, MA GISK, 2. kobar, AB õppur, kogukonna koondaja ja peretööde koordineerija Magdalena Kalev

      Kustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Armas Ingliterapeut Marya!

      Tänan teid järjekordse sissekande eest! Väga naudin kõiki teie ja armsate kaaslaste poolt kirja pandud sõnumite lugemist. Saan aru, et nii liigume jäljes lähemale siinse loo selgemale mõistmisele. Kui eelmises sissekandes rääkisite nendest raskustest, mis on seotud Maarja annetuse vastuvõtmisega eestlaste seas, siis praegu on selge, et üks põhjus, miks on seni Ema Maarja annetuse vastuvõtmine ootele pandud, sest see on seotud varjatud egode ühisrinde lepinguga ning nüüdisaegse infost küllastunud inimese muutunud teadvusega.
      Samas toote sisse info, et vajame muutust nende raskuste seljatamiseks, sest juba on tarvis palju rohkemate hingeravikooli õppurite andepõhist kaasatust olemasoleva teadvushariduse projekti edasiarendamise juurde, mille läbi aidatakse inimkonnal tõusta sellesse kristusteadvuse võrgustiku sageduse tasemele. Nii aitab iga hingeravikooliga liitunud õppur või sarnaste huvidega koostööpartner omalt poolt kaasa sellele, et Ema Maarja annetus jõuaks võimalikult paljude nende inimesteni, kes omakorda on valmis panustama oma ande ja oskustega siinse mastaapse teadvushariduse arendustöösse samaaegselt panustades koos sellega kristusteadvuse võrgustiku toimimise töösse. Seega ma väga loodan, et lähiajal suudame me üheskoos seljatada need raskused ning et peagi saabub hingeravikooli treenima palju õppureid.

      Armastusega, MA GISK mittekobar liige, AB õppur, Krista Kommer

      Kustuta
  4. Armas Ingliterapeut Marya!

    Aitäh! Olen mõtisklenud selle sõna „Tarkus“ üle just Ema Maarja kontekstis. Te olite siin varasemas sissekandes märkinud, et Ema Maarja on ka kõigi hingede ema ja see tõestab, kuidas ta peabki kõigi hingede hüvanguks ääretult tark olema. Aina imetlen, kui targalt see haridussüsteem loodud on ja toimib. Kuna tegemist on kogemusõppega ja on inimeste iseendist suuremaks kasvatamiseks mõeldud, siis alati igas olukorras ei saa kohe sellest tarkusest aru, sest ego tunneb korralekutsumist pigem karistuse või ülekohtuna, aga mõne aja pärast selgineb, miks just nii vaja oli, sellisel viisil kasvatust. Samamoodi imetlen seda teadmiste jagamise moodust, mis toimub otsese teabe jagamise kõrval ka raamatuid, artikleid, filme, tele- ja raadisaateid vaatama ja juhitult analüüsima suunates. See aitab teadmisi kinnistada ja seoseid luua. Eriti siis, kui aega piisavalt on, on väga rahuldustpakkuv nendest ülesannetest nö läbi närida. Seetõttu soovitan küll huvilistel samuti siia reele liituda, sest see on üks ütlemata tore ja tohutult avardav sõit. Enda iseloomuga tuleb muidugi tublisti tööd teha, aga aidatakse.
    Mina sain sedagi sissekannet läbi vaadates uue teadmise – et laulu „Mis maa see on“ sõnade autoriks on armas Peeter Volkonski. Avaneb selle looja osas täiesti uus pilt.
    Suur tänu kõigile loojatele!

    Armastusega, MA GISK 1. kobara liige, EL õppur, loodusväe ja tunnetusravi töö koordinaator Hypatia alias Rita Hübner

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

AVATARID KASVAVAD JA ON ALATI TEEL. Avatar Dianka laskumise lugu.

EMA MAARJA JA TEMA INGLIVÄEGA KOOS ON KERGEM

Salaja & nurga taga sosinate asemel